Mohammed Assaf - Live In Concert
Eerste concert in Europa
29 september 2013 - 20:00
Den Haag, Stadhuis

Informatie

De Palestijnse zanger Mohammed Assaf, winnaar van het populaire tv programma Arab Idol, komt voor een speciaal concert naar Den Haag. Assaf werd dit jaar wereldwijd populair door zijn bijzondere verhaal en optredens van traditionele en hedendaagse pop liedjes en volksmuziek. Op zondag 29 september zal deze volksheld voor het eerst buiten het Midden-Oosten en Noord-Afrika optreden in het atrium van het Haagse stadhuis.

Mohammed Assaf groeide op in verschillende vluchtelingenkampen in de Gazastrook. Sinds zijn overwinning is hij, in de ogen van veel Palestijnen, maar in toenemende mate ook voor mensen over de hele wereld, een symbool voor nieuwe hoop. Hij weet in een tijd van instabiele omstandigheden en conflicten in de Arabische wereld te bereiken wat de politieke fracties tot nu toe niet is gelukt: het verenigen van de Palestijnen.

Het concert wordt gepresenteerd door TodaysArt en de Palestijnse delegatie. Het project wordt ondersteund door president Abbas en de commissie van Arabische ambassadeurs in Nederland. De capaciteit van de locatie is zeer beperkt, er zullen slechts 800 kaarten worden verkocht.

€ 65,- Zitplaats
€ 35,- Staanplaats
€ 100,- VIP ticket (VIP balkon toegang + receptie in het bijzijn van de artiest)

Tijdschema:
Deuren open: 19:00
Start concert: 20:00
Einde concert: 21:30
VIP receptie (alleen toegankelijk voor VIP kaarthouders): 22:00 - 23:00

* Het concert is niet toegankelijk voor kinderen onder zes jaar. Kinderen boven zes jaar hebben een ticket nodig voor toegang tot het concert.

* Een fotomoment of meet and greet met Mohammed Assaf gedurende de VIP receptie kan niet worden gegarandeerd.

Koop Tickets

In deze persoonlijke video boodschap kondigt Mohammed Assaf het concert zelf aan. Hij start met het zingen van zijn beroemde lied "Ali Al-Keffiyeh". Vervolgens zegt hij: "Voor al mijn fans en publiek in Nederland: wacht op me op 29 september en ik zal op jullie wachten".


Tickets

Locatie

Atrium (Stadhuis)

Spui 70
2511 BT Den Haag, Nederland